tiistai 6. tammikuuta 2009

Viinistä viiniin

Olenkin jo aikaisemmin maininnut, kuinka lokaalista kodinelektroniikkaliikkeestä saa ostettua varsin hyviä viinejä Uudesta maailmasta ja Euroopasta. Pariin kertaan olen uskaltautunut tilaamaan viiniä myös ravintolassa, vaikka olut ja sake onkin the juttu täällä. Tänään nimenomaan italialaisessa "tlattoliassa" otin lasin talon punaista. Se tulikin nopeasti, kylmänä. Kuten aikaisemminkin. Valkea taas kuulemma tarjoillaan yleensä hyllylämpöisenä. Kenen on syy? Kuka täällä on levitellyt vääriä huhuja viinin tarjoilulämpötilasta? Oli kuka hyvänsä, niin propsit hauskasta käytännön pilasta, jolla on vaikutusta isoon ravintolajuopottelevaan kansanosaan. Arvostan!

Huomenna taas jonnekin ja jostakin pois.

Ei kommentteja: