perjantai 27. maaliskuuta 2009

Sakura

Se on täällä taas, se sakura. Ei vielä Hokkaidolla, mutta Shikokun saarella bongasin ko. ilmiön eilen, turvallisesti autosta käsin. Ilmiön, joka saa raavaimmankin yakuzan kyyneliin ja jokaisen tavan japanilaisen kiirehtimään puistoon kameroineen ja eväskoreineen. Kirsikan kukinta, tuo jokaisen pikku horti-fuckin-kulturistin vuoden kohokohta.

Kirsikkapuita kukkulalla

Pitänee aktivoitua, kun kyseinen puu suvaitsee kukkia täällä pohjoisessakin. Jos vaikka menisi puistoon, ottaisi kuvia, tekisi haikun ja origamin, joisi sakea ja itkisi elämän ohimenevää luonnetta.

Sakuran bongaamisesta eli kotoisasti hanamista ei ollut juuri apua, kun saarelta matkattiin kotiin. Koneet olivat myöhässä, Hanedan kentällä ruuhkaa ja naposteltavat loppu, kuuma, lentokoneessa kuuma, junassa kuuma, kirjasta sivut ja iPodista akku finaalissa. Koko shittiin meni aikaa n. 6 tuntia. Kotona olikin sitten juuri aikaa kerätä hermojen palaset ja kasata ne jotenkuten nukkumista varten. Sometimes I feel like screaming, kuten Deep Purple osuvasti joskus asian ilmaisi.

PS. Japani voitti baseballin (ei sen Pihkalan version) maailmanmestaruuden. Ja se muuten näkyy.

Ei kommentteja: