lauantai 24. lokakuuta 2009

Hotellisuositus

Näissä hommissa pääsee harvoin ihan hotelleja suosittelemaan. Firman politiikka on, että reissatessa hotelliraha on napakka könttäsumma, josta ylijäävän osan voi laittaa sukanvarteen. Tarkan markan miehinä luonnollisesti asumme bisneshotelleissa, niissä alemman keskiluokan sellaisissa. Paikat ovat lähes poikkeuksetta nukkavieruja, huoneissa haisee pinttynyt tupakansavu, hiki, tappiot ja yksinäisyys. Ainoa mukavuus on muovinen kylpyhuonekuutio ja nettiyhteys. Jääpä kuitenkin pari jeniä muistoksi työmatkasta.

Kompakti huone

Käytiin kuitenkin hääpäivänä hotellissa, jota voi aidosti, vilpittömästi ja lämpimästi suositella kenelle vaan Hokkaidon suunnalle eksyvälle. Windsor Toya, Toya-ko järven ja Tyynenmeren välisellä töppyrällä sijaitseva hotelli on melkoinen ilmestys. Hotelli toimi viime vuonna G8-kokouksen pitopaikkana, jonka maineella se eittämättä ratsastaa edelleen (ja todennäköisesti vielä kymmenen vuotta eteenpäin), mutta suotakoon se anteeksi; hotellilla piisaa omastakin takaa repostelun aiheita. Mainittakoon esim. Hokkaidon ainoa kolmen Michelin-ukon ravintola, mykistävät maisemat ja viiden tähden palvelu.

Ulkokuori


Sisuskaluja

Kuula ja Yotei-san

Koivu ja Uchiura-lahti

Aikaa voi tappaa vaikkapa hotellin omalla golf-kentällä tai laskettelukeskuksessa - voin vain kuvitella, kuinka butler painaa suksilla frakinliepeet lepattaen tuomaan väsyneelle hiihtoporukalle lämpimät minttukaakaot. Jos oma auto ei käynnisty tai veressä on vielä edellistä iltaa, voi aina pyytää hotellin Rolls Roycen hakemaan tai viemään, pientä korvausta vastaan luonnollisesti.

Viikonloppu oli juuri sellainen, kun sen tulee ollakin: loistava illallinen, punaviiniä ja hyvää seuraa, aamukylpy onsenissa ja aamiainen kuohuvan kera. Täytyypä tulla toistekin.

Sattui muutama kaverikin paikalle, otettiin ryhmäkuva


Ei kommentteja: