sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Edellistä parempi laskupäivä

Piti säälistä vaan antaa Kokusaille toinenkin mahdollisuus. Tällä kertaa ilman ennakko-odotuksia, ihan vaan seikkailumielellä ja leikkimielellä mestoille siis. Koko yön pyryttänyt lumi enteili kyllä hyvää.

No niinhän se maistuikin paikoitellen ihan makialle, kun Kielletyssä Metsässä pölähti lumet naamalle parissakin käännöksessä. Ilmeisesti lokaalit eivät juuri kielloista perusta, ja narun ali solahdettiin kaseikkoon useamman kerran. Tiedustelulaskun jälkeen pistin vähän tervettä uteliaisuutta ja pikkaisen rohkeutta peliin, niin sain muutaman aika hengästyttävän siivun. Metsikkö on tiheämpää ja maasto hieman jyrkempää kuin mihin Nisekossa oli tottunut, mutta se antoi vain mahdollisuuden treenata vauhdin hallintaa ja rivakoita käännöksiä luonnollisessa ympäristössä. Osasin varoa myös petollisia joenuomia...

Kielletty Metsä alla gondolihissin.

Kyllä Kokusain voi ottaa uudestaankin haltuun, edellyttää tietysti jonkinasteista dumppia. Jäi vielä skinnailut huipulle tekemättä. Ensi viikonloppuna lisää töitä suksille eri paikassa ja sitä seuraavana taas toisessa paikassa. Stay tuned.

Ei kommentteja: