lauantai 26. syyskuuta 2009

Palanen tai pari Suomea

No johan nyt. Vaimo löysi läheisestä ulkomaisia tuotteita myyvästä kaupasta

(insert drum roll here)


Fazerin hapankorppuja! Ensimmäinen paketti sujahti kuin itsestään parempiin suihin, kera tuorejuuston. Maistuipa hy-väl-le, ja kuituakin on pöyristyttävät 23%! Huomenna ajattelin malttaa laittaa päälle myös kylmäsavulohta. All hail Jupiter!

Törmäsin jo joku aika sitten kauppaan, joka myi riistohinnalla mm. Bliw-saippuaa ja Erittäin Hienoa Suomalaista Shampoota. Hintapyyntö noin 10 euroa per puteli. Eli jos joku on tänne päin tulossa, matkalaukku täyteen ko. pulloja ja matkan hinta on puoliksi maksettu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Riisa kirjoitti...

Munkin naapurissa oleva tuontiruokien kauppa myy Fazerin hapankorppuja - niin tuota normiruisversiota, kuin myös ainakin itselleni ennestään tuntematonta kaurahapankorppua. Lisäki löytyy reilun 80 euron kilohintaan Fazerin sinistä. Eipä ole tarvinut siihen sortua noilla hinnoilla.

Anu kirjoitti...

Muahahaa, oikeasti, 80 euron kilohintaan? Joo niin kovaa ruisleivän himoa ei taida ollakkaan, että tuollaiseen sortuisi.

Hmm. Paljonkohan noiden hapankorppujen kilohinta on. En ees taida uskaltaa laskea.

Tuomas kirjoitti...

Anu, Fazerin sininen on SUKLAATA ;)

Anu kirjoitti...

Voi apua. Tähän ei nyt taida selittelyt auttaa. Yritän kuitenkin vedota univelkaan. Tai suomalaisen ruuan kaipuuseen. Tai Suureen Kurpistaan joka yöllä käski sanomaan noin.

Vielä heikko puolustaus: onhan siinä Fazerin ruispalapussissakin sinistä....

Ei hitto, ei auta. No onneksi itselle on kiva nauraa :D